Still et spørsmål om dette produktet
Ønsker du å snakke med en spesialist med én gang? Teamet vårt er der for deg på hverdager fra 8.30 til 17.30. Ring 23 96 13 26

Still et spørsmål om dette produktet

Ring 23 96 13 26 eller send oss en melding.

Send en melding

Tilbake til oversikten
Trådløst 16-dome-system

Trådløst 16-dome-system

Varekode: 16XD10

Profesjonelt kamerasystem som er lett å koble til med 16 godt synlig overvåkningskameraer og en 16-kanalsopptaker. Helt komplett, inklusiv bruksanvisning og gratis Bascom-app.

kr 38 830,-
Tilbake til oversikten
På lager.
Bestill før klokken 23:59, og varen leveres på onsdag.
Scroll here

Nyhet!

Glem Wi-Fi. Bli kjent med trådløs Bascom® POWER-teknologi.

Takket være revolusjonerende Bascom® POWER-teknologi sender dette kamerasystemet bildene ikke lenger via Wi-Fi, men via dine eksisterende strømledninger. Du simpelthen kobler kameraet til en stikkontakt for å oppnå automatisk forbindelse med opptakeren via strømnettet. Dette resulterer i høy bildekvalitet og gir pålitelighet tilsvarende et kablet kamerasystem, uten at du trenger å trekke kabler.

Hvorfor fungerer Bascom® POWER like bra som et kablet system?

Bascom® POWER tilkobles trådløst, fordi systemet kun trenger strøm. Men teknisk sett er Bascom® POWER et kablet system, fordi det benytter eksisterende kabler (nemlig strømledningen din). Det gir derfor selvsagt samme kvalitet som et kablet system.

Hvorfor fungerer Bascom® POWER bedre enn Wi-Fi?

POWER-teknologien er oppfølgeren til WiFi som trådløs løsning. Denne nye teknikken har de samme fordelene (for eksempel kan du fremdeles følge med på smarttelefonen din), men løser også et par grunnleggende problemer.

- POWER fungerer uavhengig av WiFi-nettverket ditt og gjør det derfor ikke tregere.
- POWER fungerer også på steder der WiFi-signalet ditt er svakt eller ikke fungerer.
- POWER påvirkes ikke negativt av vegger, tak og andre hindringer.
- POWER har en kryptert forbindelse og kan ikke forstyrres.
- POWER garanterer en mye høyere bildekvalitet.

Fungerer Bascom® POWER i alle situasjoner?

Bascom® POWER er utviklet for å fungere via ulike grupper og faser. Så lenge stikkontaktene er tilkoblet samme strømskap, fungerer Bascom® POWER garantert i ethvert bygg.

Hva er rekkevidden til Bascom® POWER?

Bascom® POWER har en rekkevidde på opptil 500 meter. Forbindelsen påvirkes ikke av vegger og/eller tak, og andre trådløse apparater kan heller ikke forstyrre signalet.

Opplev overlegen bildekvalitet

Siste generasjon Bascom-kameraer har en imponerende 2-megapiksel-sensor og gir FULL HD-oppløsning. Sensoren har også støyreduksjon og HDR (high dynamic range). Dette gir naturlige farger og perfekt eksponerte bilder.

Se video
 • FULL HD
 • HDR
 • icon-01-true-colors NATURLIGE FARGER

Også perfekte bilder i mørket

Så snart det blir mørkt skifter Bascom-kameraene automatisk til infrarødt nattsyn. Du når avstander på opptil 20 meter. I tillegg skanner en smart sensor omgivelsene og tilpasser styrken til de (usynlige) infrarøde strålene ut fra denne. Under- og overeksponering unngås, og du får perfekte bilder også om natten.

 • UBEGRENSET
  PÅ DAGTID
 • 20 M
  NATTSYN

Følg med på mobilen din

Du forbinder kamerasystemet enkelt med mobilen din. Derfor kan du også følge med når du er bortreist. Motta melding ved bevegelser, se direktebilder og spill av opptak. Vår brukervennlige mobilapp finnes både for iPhone og Android og kan brukes gratis.

Enkel administrasjon fra pc-en din

Ved hjelp av programvaren vår administrerer du dette kamerasystemet enkelt fra enhver pc, både i nærheten av systemet og på avstand. Se direktebilder, spill av opptak og last opp bilder direkte til pc-en din. Programvaren vår finnes både for Windows og macOS og er gratis i bruk.

Tilkobles enhver skjerm eller tv

Heller følge med direkte via kamerasystemet? Da kan du koble til en skjerm eller tv. Da kan du se på alle kameraer samtidig i et kvadrat, fokusere på én forstørret gjengivelse eller stille inn automatisk rullering av bildene. Dessuten bytter du mellom direktebilder og opptak ved hjelp av ett tastetrykk.

En skjult dome-versjon

Dome-kameraene i dette systemet er nesten usynlige på grunn av deres runde form. Derfor blir ofte dette kameraet valgt for innendørs overvåkning, men det er også et populært valg utendørs også. Du kan feste det til både veggen og gulvet.

Egnet til innendørs og utendørs bruk

Våre Bascom-kameraer har internasjonal IP66-sertifisering og tåler alle slags værforhold. De tåler både ekstreme vintre, våte høststormer og varme sommerdager uten problemer. Huset er laget av robust metall og kabelen er skjult i en kraftig fot.

 • VANNTETT
 • -40℃
  TIL +50℃

Opptak i flere uker

Vår kraftige opptaker er spesialdesignet for å kunne fungere både natt og dag. Den nyeste versjonen bruker mindre strøm og er musestille. Kamerabildene lagres sømløst og i aller beste kvalitet. Og når lagringskapasiteten er full overskrives automatisk de eldste bildene.

 • KONTINUERLIG OPPTAK
 • TIDSSKJEMA-
  OPPTAK
 • OPPTAK AV BEVEGELSE

Toppmoderne bevegelsesdektektor

Vår avanserte bevegelsesdetektor vil ikke bare varsle deg når noe skjer - den vil også øke innspillingskapasiteten med flere uker. Systemet filmer kun når det registreres bevegelse. Dermed kan du gå gjennom relevant opptak raskt og enkelt, uten å måtte se gjennom timer med opptak hvor det ikke skjer en ting.

Hvor stor rekkevidde har bevegelsesdetektoren?

Vårt bevegelsesdetektorsystem er digitalt. Det brukes med andre ord ingen analog sensor, så rekkevidden er ubegrenset.

Vil ikke bevegelsesdetektoren gå glipp av de aller første bevegelsene?

Nei, systemet har en foropptaksfunksjon. Denne funksjonen lagrer kontinuerlig de siste 5 sekundene med film i et midlertidig minne. Så fort det registreres en bevegelse vil systemet starte opptaket og foropptaksfunksjonen vil legge til de 5 sekundene fra minnet til selve opptaket. Dette betyr at filmen vil vise bilder fra før selve bevegelsen ble registrert og at du ikke går glipp av noe.

Må bevegelsesdetektoren være aktiv i hele bildevinkelen?

Nei, du kan selv velge i hvilke deler av bildevinkelen detektoren skal virke. Du kan for eksempel fjerne vinduene slik at du kun registrerer bevegelser som skjer innenfor og ikke forbipasserende på utsiden.

Kan jeg justere detektorens følsomhet?

Ja, du kan justere følsomheten. Med andre ord, du kan justere hvor mye bevegelse som skal til før systemet aktiveres. Du kan for eksempel unngå at den aktiveres av trær som beveger seg i vinden, men sørge for at personer som går forbi blir registrert.

Kan jeg aktivere bevegelsesdetektoren på bestemte tidspunkt?

Ja, systemet kan tidsinnstilles til å aktiveres på de tidspunktene eller dagene du ønsker.

Personvernmaske

Det kan skje at kamerat ditt filmer noe du ikke ønsker. For eksempel scener fra bak et vindu eller en kortleser. Vi har en maskeringsfunksjon som gjør det mulig for deg å dekke til deler av bildet. Dermed kan du sette kameraet i akkurat den retningen du ønsker uten at du filmer privat informasjon.

Bildene dine er trygge

Den innebygde oppdateringsfunksjonen holder kamerasystemet ditt trygt og oppdatert. Tilgangen til systemet ditt beskyttes med brukernavn og passord. På den måten bestemmer du selv hvem som kan følge med på opptakene.

 • PROGRAMVARE-
  OPPDATERINGER
 • BRUKERE OG PASSORD

Lett å installere selv

95 % av kundene våre har aldri koblet til et kamerasystem, men installerer likevel Bascom-systemet selv. Vi utvikler produktene våre nemlig først og fremst for sluttbrukeren og ikke for installatører. De setter bare støpselet i stikkontakten for å få systemet til å fungere.

Tilkoblingsskjema og -beskrivelse

Trinn 1. Monter kameraene...
Du kan enkelt montere kameraene på veggen eller i taket og justere dem i ro og mak etterpå. Linsen kan vris i alle retninger. Selv om kameraet henger opp-ned og på skrå, kan du alltid få et rett og pent bilde. Strømkabelen kan føres ut på siden eller gjennom veggen fra baksiden av kameraet. På denne måten synes ikke kabelen.

… og koble til stikkontakten.
Når kameraene er montert, kobler du dem simpelthen til en stikkontakt. Så lenge de mottar strøm, sender de bildene automatisk via strømnettet til opptakeren. Kabelen mellom kameraet og stikkontakten er på 10 meter. Er det for lite? Bestill i så fall vår kabelrull og tilpass kablene til ønsket lengde.

Trinn 2. Tilkoble opptakeren.
Opptakeren kobles til en stikkontakt. Denne mottar kamerabildene automatisk og starter opptaket umiddelbart. Systemet fungerer med en gang, uten flere innstillinger. Det er valgfritt å koble til en skjerm eller tv til opptakeren (en HDMI-kabel medfølger som standard).

Trinn 3. Koble opptakeren til internett (valgfritt).
Ønsker du å følge med på avstand via pc eller mobil? Da kobles opptakeren til internett. Dette kan gjøres via en nettverkskabel til modemet ditt eller ruteren din (medfølger som standard), eller via Wi-Fi ved hjelp av vår Wi-Fi-antenne. Etter at systemet er koblet til internett, laster du ned Bascom-appen. Ved hjelp av appen skanner du QR-koden på opptakeren for å få bilde.

Spesifikasjoner

Se detaljerte spesifikasjoner

Kamera(er)

Bildekvalitet

Full HD HDR (1920 x 1080).

3D-støyreduksjon.

Faste synsvinkel (92°).

Adaptiv nattsensor.

20 meter infrarød filming i mørket (lysstrålen er ikke synlig).

Hus

Rustfritt stål.

Støvfri og vannsikker (oppfyller kravene til IP66-klassifisering i henhold til IEC-standard 60529).

Egnet for både innen- og utendørs bruk (-40 °C til +50 °C).

Kabelen går gjennom foten og kan ikke klippes av.

Egnet til både vegg- og takmontering.

Tilkoblinger

UTP med PoE (Power over Ethernet).

Trådløst
Vårt Bascom PLUS-kamera har en UTP-tilkobling (med PoE). Du kobler det til POWER-adapteren med en UTP-kabel. Vi sender som standard med en 10-meters kabel (kat. 5e, ⌀6 mm). Denne kan du eventuelt bytte ut med en lengre. Du kan også koble kameraet vårt direkte til opptakeren med en kabel.

Kablet
Vårt Bascom PLUS-kamera har en UTP-tilkobling (med PoE). Du kobler det til opptakeren med en UTP-kabel. Vi sender som standard med en 20-meters kabel (kat. 5e, ⌀6 mm). Denne kan du eventuelt bytte ut med en lengre. Du kan også koble kameraet vårt direkte til opptakeren med en kabel.

Garanti

2-års garanti.

Livslang support (hjelp på e-post/telefon og programvareoppdateringer).

Bascom® POWER-teknologi

Bascom® POWER

Sender kamerabildene over strømnettet ditt.

Kryptert forbindelse.

Ingen problemer med paring av enheter: komponentene kjenner igjen hverandre automatisk.

1200 Mbps.

Benytter seg også av jordingen om slik finnes.

Fungerer over flere kurser og faser.

Stopper i sikringsskapet.

Opptaker med 4 / 8 / 16 kanaler

Opptak og lagring

1000 / 2000 / 4000 GB WD Purple Security Graded HDD med IntelliSeek-teknologi.

Opptil 2560 x 1920 (5 MP) opptaksoppløsning med 30 bps per kamera.

Personvernmaskering (dekk over områder med et svart felt).

Forskjellige opptaksmoduser (kan stilles inn forskjellig per kamera):

 • Kontinuerlig opptak.
 • Opptak i følge tidsskjema.
 • Opptak ved ekstern alarm.
 • Ta opp ved bevegelse.
 • Ikke ta opp.

Forskjellige overskrivingsmoduser:

 • Skrive over opptak når lagringskapasiteten er brukt opp.
 • Skrive over bilder etter tidsperiode.

Forskjellige backup-muligheter:

 • Med en USB-pinne rett på opptakeren.
 • Via vår smarttelefon-app.
 • Via vår programvare.
Bevegelsesdeteksjon

Fungerer digitalt, derfor ingen avstandsbegrensning.

Forhåndsopptaksfunksjon.

Justerbar følsomhet

Utelukke områder.

Se opptak.

Flere brukere og rettigheter.

Se livebilder og eldre opptak direkte eller via en monitor eller TV.

Se livebilder og eldre opptak via smarttelefon og nettbrett.

Se livebilder og eldre opptak via datamaskin.

Speile bilder.

App og programvare

Smarttelefon-/nettbrett-app for Apple og Android.

Programvare for Windows og Mac.

Legge til flere kamerasystemer samtidig.

Pushmelding ved bevegelse.

P2P-funksjon (ikke nødvendig å åpne ruterport).

Lynraske nederlandske servere.

Ingen månedlige kostnader.

Tilkoblinger

4 / 8 / 16 x UTP med PoE1 2.
1 x UTP (internett eller 4G-ruter)3.
1 x HDMI.
1 x VGA.
2 x USB.
1 x relé (for alarm inn/ut).
1 x audioutgang.
1 x strømtilførsel (48 V).

1 Støttede kabler: kat. 5e (standard nettverkskabel) eller høyere.

2 Støttede kameraer: alle Bascom-kameraer.

3 En internettforbindelse er kun nødvendig hvis du ønsker å følge med på avstand. Selve systemet fungerer uavhengig av nettverket ditt.

Forbruk

Opptaker med 4 kanaler
7 watt (uten opptak) til 10,3 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Opptaker med 8 kanaler
8 watt (uten opptak) til 12,4 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Opptaker med 16 kanaler
12 watt (uten opptak) til 17,1 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Systemet starter opp igjen automatisk etter strømbrudd.

Varsling ved utfall av kamera (også for kameraer som kjøpes separat).

Garanti

2-års garanti.

Livslang support (hjelp på e-post/telefon og programvareoppdateringer).

Still et spørsmål om dette produktet

Ring 23 96 13 26 eller send oss en melding.

Question about this product?