Still et spørsmål om dette produktet
Ønsker du å snakke med en spesialist med én gang? Teamet vårt er der for deg på hverdager fra 8.30 til 17.30. Ring 23 96 13 26

Still et spørsmål om dette produktet

Ring 23 96 13 26 eller send oss en melding.

Send en melding

Tilbake til oversikten
Kablet 3-bullet-system PLUS

Kablet 3-bullet-system PLUS

Varekode: 3XB40K

Profesjonelt kamerasystem som er lett å koble til med 3 godt synlig overvåkningskameraer og en 4-kanalsopptaker (plass for 1 ekstra kamera). Helt komplett, inklusiv kabler, bruksanvisning og gratis Bascom-app.

kr 20 710,-
Tilbake til oversikten
På lager.
Bestill før klokken 23:59, og varen leveres på onsdag.
Scroll here

Opplev overlegen bildekvalitet

Siste generasjon Bascom PLUS-kameraer har en imponerende 5-megapiksel-sensor, noe som kan sammenlignes med to og en halv ganger Full HD. Denne ultrahøye oppløsningen gjør at man kan se detaljer godt selv på lang avstand, og kamerabildene kan forstørres uten kvalitetstap. Sensoren har også støyreduksjon og HDR (high dynamic range). Dette gir naturlige farger og perfekt eksponerte bilder.

Se video
 • 2,5 x FULL HD
 • HDR
 • icon-01-true-colors NATURLIGE FARGER

Også perfekte bilder i mørket

Med Bascom PLUS-kameraer har du tilgang til infrarødt nattsyn som er 60 % sterkere enn våre Bascom PRO-kameraer. Du når avstander på opptil 50 meter. I tillegg skanner en smart sensor omgivelsene og tilpasser styrken til de (usynlige) infrarøde strålene ut fra denne. Under- og overeksponering unngås, og du får perfekte bilder også om natten.

 • UBEGRENSET
  PÅ DAGTID
 • 50 M
  NATTSYN

Følg med på mobilen din

Du forbinder kamerasystemet enkelt med mobilen din. Derfor kan du også følge med når du er bortreist. Motta melding ved bevegelser, se direktebilder og spill av opptak. Vår brukervennlige mobilapp finnes både for iPhone og Android og kan brukes gratis.

Enkel administrasjon fra pc-en din

Ved hjelp av programvaren vår administrerer du dette kamerasystemet enkelt fra enhver pc, både i nærheten av systemet og på avstand. Se direktebilder, spill av opptak og last opp bilder direkte til pc-en din. Programvaren vår finnes både for Windows og macOS og er gratis i bruk.

Tilkobles enhver skjerm eller tv

Heller følge med direkte via kamerasystemet? Da kan du koble til en skjerm eller tv. Da kan du se på alle kameraer samtidig i et kvadrat, fokusere på én forstørret gjengivelse eller stille inn automatisk rullering av bildene. Dessuten bytter du mellom direktebilder og opptak ved hjelp av ett tastetrykk.

En fleksibel bullet-versjon

Bullet kameraene i dette systemet er enkle å sikte inn takket være deres fleksible fot. Derfor er det enkelt å fokusere dem på det området du ønsker å overvåke. Kameraene fungerer både som avskrekker eller forebyggende middel. Du fester bullet kameraene til veggen eller taket.

Vanntett og hærverksikkert

Våre Bascom PLUS-kameraer har internasjonal IP66-sertifisering og tåler alle slags værforhold. De tåler både ekstreme vintre, våte høststormer og varme sommerdager uten problemer. Huset er laget av robust metall og kabelen er skjult i en kraftig fot.

 • VANNTETT
 • -40℃
  TIL +50℃
 • HÆRVERKSIKKER

Løsningen for både korte og lange avstander

Med zoom-funksjonen kan du fokusere på det som er viktigst for deg. Du kan få oversikt over et stort område over et bredt synsfelt (92º) eller du kan bruke 4,5x zoom-funksjonen og fokusere på bitte små detaljer. Den optiske zoomen betyr at du ikke må gå på kompromis når du zoomer inn og ut. Og du kan enkelt bruke zoom-funksjonen via appen vår.

Avansert autofokus

Med avansert autofokus gir dette kamerasystemet 25 % skarpere bilde enn de vanlige systemene. Autofokus-funksjonen analyserer kameraets omgivelser og justerer linsen slik at du får skarpe og tydelige bilder. Resultatet er svært detaljerte bilder som gjør det enda enklere for deg å identifisere ting og individer.

Opptak i flere uker

Vår kraftige opptaker er spesialdesignet for å kunne fungere både natt og dag. Den nyeste versjonen bruker mindre strøm og er musestille. Kamerabildene lagres sømløst og i aller beste kvalitet. Og når lagringskapasiteten er full overskrives automatisk de eldste bildene.

 • KONTINUERLIG OPPTAK
 • TIDSSKJEMA-
  OPPTAK
 • OPPTAK AV BEVEGELSE

Toppmoderne bevegelsesdektektor

Vår avanserte bevegelsesdetektor vil ikke bare varsle deg når noe skjer - den vil også øke innspillingskapasiteten med flere uker. Systemet filmer kun når det registreres bevegelse. Dermed kan du gå gjennom relevant opptak raskt og enkelt, uten å måtte se gjennom timer med opptak hvor det ikke skjer en ting.

Hvor stor rekkevidde har bevegelsesdetektoren?

Vårt bevegelsesdetektorsystem er digitalt. Det brukes med andre ord ingen analog sensor, så rekkevidden er ubegrenset.

Vil ikke bevegelsesdetektoren gå glipp av de aller første bevegelsene?

Nei, systemet har en foropptaksfunksjon. Denne funksjonen lagrer kontinuerlig de siste 5 sekundene med film i et midlertidig minne. Så fort det registreres en bevegelse vil systemet starte opptaket og foropptaksfunksjonen vil legge til de 5 sekundene fra minnet til selve opptaket. Dette betyr at filmen vil vise bilder fra før selve bevegelsen ble registrert og at du ikke går glipp av noe.

Må bevegelsesdetektoren være aktiv i hele bildevinkelen?

Nei, du kan selv velge i hvilke deler av bildevinkelen detektoren skal virke. Du kan for eksempel fjerne vinduene slik at du kun registrerer bevegelser som skjer innenfor og ikke forbipasserende på utsiden.

Kan jeg justere detektorens følsomhet?

Ja, du kan justere følsomheten. Med andre ord, du kan justere hvor mye bevegelse som skal til før systemet aktiveres. Du kan for eksempel unngå at den aktiveres av trær som beveger seg i vinden, men sørge for at personer som går forbi blir registrert.

Kan jeg aktivere bevegelsesdetektoren på bestemte tidspunkt?

Ja, systemet kan tidsinnstilles til å aktiveres på de tidspunktene eller dagene du ønsker.

Personvernmaske

Det kan skje at kamerat ditt filmer noe du ikke ønsker. For eksempel scener fra bak et vindu eller en kortleser. Vi har en maskeringsfunksjon som gjør det mulig for deg å dekke til deler av bildet. Dermed kan du sette kameraet i akkurat den retningen du ønsker uten at du filmer privat informasjon.

Bildene dine er trygge

Den innebygde oppdateringsfunksjonen holder kamerasystemet ditt trygt og oppdatert. Tilgangen til systemet ditt beskyttes med brukernavn og passord. På den måten bestemmer du selv hvem som kan følge med på opptakene.

 • PROGRAMVARE-
  OPPDATERINGER
 • BRUKERE OG PASSORD

Enkelt tilkobling

Vi har designet dette kameraet for sluttbrukeren i stedet for montøren. Du går gjennom hele installasjonen med et par enkle, intuitive trinn. Systemet er i tillegg helt komplett. Du mottar alt du trenger for å få kameraet i drift.

Tilkoblingsskjema og -beskrivelse

1) Takket være PoE (Power over Ethernet) kan du koble kameraene dine til opptakeren din med kun én kabel. Samtidig som denne kabelen forsyner kameraene med strøm, sender de bildene de tar opp via den samme kabelen til opptakeren. Det er derfor ikke nødvendig å ha strømuttak i nærheten av kameraene.

2) Sett opptakeren din i stikkontakten, denne vil øyeblikkelig begynne å gjøre opptak. Systemet er nå i drift, du trenger ikke stille inn noe mer. Om ønskelig bruker du den medsendte HDMI-kabelen for å koble en TV eller monitor til opptakeren.

3) Ønsker du å følge med på hva som skjer via datamaskinen eller smarttelefonen din? Bruk da den medfølgende kabelen til å koble opptakeren med ruteren eller modemet ditt. Last deretter ned Bascom-appen og skann QR-koden på opptakeren.

Spesifikasjoner

Se detaljerte spesifikasjoner

Kamera(er)

Bildekvalitet

5 megapiksel HDR (2560 x 1920).

3D-støyreduksjon.

Zoomlinse (92° til 28°).

Adaptiv nattsensor.

50 meter infrarød filming i mørket (lysstrålen er ikke synlig).

Hus

Rustfritt stål.

Støvfri og vannsikker (oppfyller kravene til IP66-klassifisering i henhold til IEC-standard 60529).

Egnet for både innen- og utendørs bruk (-40 °C til +50 °C).

Kabelen går gjennom foten og kan ikke klippes av.

Egnet til både vegg- og takmontering.

Tilkoblinger

UTP med PoE (Power over Ethernet).

Trådløst
Vårt Bascom PLUS-kamera har en UTP-tilkobling (med PoE). Du kobler det til POWER-adapteren med en UTP-kabel. Vi sender som standard med en 10-meters kabel (kat. 5e, ⌀6 mm). Denne kan du eventuelt bytte ut med en lengre. Du kan også koble kameraet vårt direkte til opptakeren med en kabel.

Kablet
Vårt Bascom PLUS-kamera har en UTP-tilkobling (med PoE). Du kobler det til opptakeren med en UTP-kabel. Vi sender som standard med en 20-meters kabel (kat. 5e, ⌀6 mm). Denne kan du eventuelt bytte ut med en lengre. Du kan også koble kameraet vårt direkte til opptakeren med en kabel.

Garanti

2-års garanti.

Livslang support (hjelp på e-post/telefon og programvareoppdateringer).

Opptaker med 4 / 8 / 16 kanaler

Opptak og lagring

1000 / 2000 / 4000 GB WD Purple Security Graded HDD med IntelliSeek-teknologi.

Opptil 2560 x 1920 (5 MP) opptaksoppløsning med 30 bps per kamera.

Personvernmaskering (dekk over områder med et svart felt).

Forskjellige opptaksmoduser (kan stilles inn forskjellig per kamera):

 • Kontinuerlig opptak.
 • Opptak i følge tidsskjema.
 • Opptak ved ekstern alarm.
 • Ta opp ved bevegelse.
 • Ikke ta opp.

Forskjellige overskrivingsmoduser:

 • Skrive over opptak når lagringskapasiteten er brukt opp.
 • Skrive over bilder etter tidsperiode.

Forskjellige backup-muligheter:

 • Med en USB-pinne rett på opptakeren.
 • Via vår smarttelefon-app.
 • Via vår programvare.
Bevegelsesdeteksjon

Fungerer digitalt, derfor ingen avstandsbegrensning.

Forhåndsopptaksfunksjon.

Justerbar følsomhet

Utelukke områder.

Se opptak.

Flere brukere og rettigheter.

Se livebilder og eldre opptak direkte eller via en monitor eller TV.

Se livebilder og eldre opptak via smarttelefon og nettbrett.

Se livebilder og eldre opptak via datamaskin.

Speile bilder.

App og programvare

Smarttelefon-/nettbrett-app for Apple og Android.

Programvare for Windows og Mac.

Legge til flere kamerasystemer samtidig.

Pushmelding ved bevegelse.

P2P-funksjon (ikke nødvendig å åpne ruterport).

Lynraske nederlandske servere.

Ingen månedlige kostnader.

Tilkoblinger

4 / 8 / 16 x UTP med PoE1 2.
1 x UTP (internett eller 4G-ruter)3.
1 x HDMI.
1 x VGA.
3 x USB.
1 x relé (for alarm inn/ut).
1 x audioinngang.
1 x audioutgang.
1 x strømtilførsel (48 V).

1 Støttede kabler: kat. 5e (standard nettverkskabel) eller høyere.

2 Støttede kameraer: alle Bascom-kameraer.

3 En internettforbindelse er kun nødvendig hvis du ønsker å følge med på avstand. Selve systemet fungerer uavhengig av nettverket ditt.

Forbruk

Opptaker med 4 kanaler
7 watt (uten opptak) til 10,3 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Opptaker med 8 kanaler
8 watt (uten opptak) til 12,4 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Opptaker med 16 kanaler
12 watt (uten opptak) til 17,1 watt (med opptak) pluss ≤6 watt per kamera (avhengig av bevegelsesmengde og nattsyn)

Systemet starter opp igjen automatisk etter strømbrudd.

Varsling ved utfall av kamera (også for kameraer som kjøpes separat).

Garanti

2-års garanti.

Livslang support (hjelp på e-post/telefon og programvareoppdateringer).

Still et spørsmål om dette produktet

Ring 23 96 13 26 eller send oss en melding.

Question about this product?