Bli en videreselger?

Hvis du ønsker å tilby video overvåkningssystemer til dine kunder, kan Bascom videreselger program være perfekt for deg. Les mer om det eller kontakt oss nå ved å ringe 23 96 13 26 eller fylle ut kontaktskjemaet på bunnen av denne siden.

Du leverer et video overvåkningssystem som gjør kundene dine fornøyd.

Profesjonell video overvåkning behøver ikke være komplisert i det hele tatt. Våres kamerasystem tilbyr alle egenskapene du kan forvente av et moderne kamerasystem og de er designet med brukeren i tankene. Din kunde vil få skarpe videobilder og et system som er enkelt å bruke.

Systemet er enkelt å installere

Finnes det noe verre enn å bruke timesvis på å få et kamerasystem til å fungere? Det er nettopp derfor alle Bascom kamerasystemer er eksepsjonelt enkle å installere. Alt du trenger å gjøre er å koble ledningene og systemet vil fungere med en gang. Du trenger ikke bekymre deg over kompliserte innstillinger, og kan levere kamerasystemet enkelt uten problemer.

Bascom tilbyr støtte

Vi gjør alt vi kan for at våre kamerasystemer skal være så enkle å bruke som mulig for brukerne. Når systemet er installert, er det de som faktisk bruker det. Hvis kunden har spørsmål om deres system, kan de kontakte Bascom direkte. Din klient vil få den støtten de trenger, og du kan fokusere på neste prosjekt.

Din standardkontakt er tilgjengelig

Hver situasjon er annerledes og krever sitt eget unike kamerasystem. Siden alle våre produkter er kompatible med hverandre, kan våre kamerasystemer skreddersys til kundens eksakte ønsker. Hvis du trenger noen som kan hjelpe deg å finne den perfekte løsningen som vil gjøre kunden din fornøyd, er Bascom tilgjengelig.

Utmerket vilkår og betingelser på handel

Vi ønsker at du skal lykkes som forhandler fra første dag. Derfor tilbyr vi gode innkjøpspriser til alle forhandlere, selv de som nettopp har startet. Videre leverer vi våre produkter raskt. Til slutt fokuserer ikke vi på plagsomme kontrakter. Vi tror på at den beste måten å oppnå felles suksess på er å samarbeide.

Er du interessert?

Hvis du ønsker å levere et kamerasystem som vil gjøre deg og kunden din virkelig fornøyd, kontakt oss ved å ringe 23 96 13 26 eller fyll ut kontaktskjemaet under.

Send en melding